Tante Lien kwam op 14 januari 2024 voor de tweede keer op uitnodiging van 1616 Entertainment naar Lelystad. Dit keer trad ze op in Theater Posa in de Kempenaar.

 

Toean Bongkar was ook weer van de partij en vermaakte het uitverkochte huis met zijn anekdotes en zijn grappen voor de pauze. Nu beperkte hij zich tot een paar verhalen uit zijn jeugd en hij verkondigde zijn mening over zaken die hem ter harte gaan. 

 

Na de pauze was Tante Lien aan de beurt en de 80-jarige (!) is nog steeds in staat het publiek te boeien met haar anekdotes en haar soms weemoedige liedjes die door de aanwezigen uit volle borst werden meegezongen.

 

Veel van de aanwezigen konden het waarderen dat Tante Lien voor een ieder een woord over had, sommigen gingen met hen op de foto en beleefden daardoor de dag van hun leven. In een gemoedelijke sfeer namen de mensen afscheid van Tante Lien in de wetenschap dat zij bij leven en welzijn volgend jaar misschien weer naar Lelystad komt.

 

1616 Entertainment is nu al weer in onderhandeling getreden over een optreden van Tante Lien in 2025. Op deze site wordt u hierover op de hoogte gehouden.