1616 PUBLICATIES

 

Welkom op de hoofdpagina van 1616 PUBLICATIES. Sinds 2013 maakt Uitgever Pattynama deel uit van de 1616 Design organisatie. Toen had de uitgever al verschillende publicaties op zijn naam staan, waaronder de zeer populaire serie "een Kokosnoot tussen de Kazen".

 

In eerste instantie zocht de schrijver Fons Pattynama een drukker/uitgever die zijn boeken kon produceren. Die heeft hij ook gevonden, maar kwam er al gauw achter dat deze drukker/uitgever zonder toestemming ook de boeken van Fons Pattynama ging verkopen. Daarop besloot de schrijver zelf een uitgeverij te beginnen. 

 

Ondanks dat er veel gebruik gemaakt wordt van nieuwe informatie technologie blijft de vraag naar "gewone" boeken bestaan. Er gaan ook steeds meer mensen hun eigen boeken schrijven waardoor de vraag naar boeken, gedrukt in kleine oplagen, steeds groter wordt. Uitgever Pattynama, sinds 01 juni 2020 1616 Publicaties, produceert voor die groep schrijvers, in samenwerking met gespecialiseerde drukkerijen, kleine oplagen boeken. Hieronder vind u voorbeelden van boeken gedrukt in kleine oplagen.
De hierboven afgebeelde boeken zijn inmiddels uitverkocht en herdrukken worden niet meer geproduceerd, maar de verhalenbundels zijn samen gebracht in een omnibus, zodat u toch kennis kan nemen van het werk van de auteur Fons Pattynama.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie of ga naar de pagina NIEUWE UITGAVEN. 

 


Dit jaar hoopt Fons Pattynama zijn roman af te ronden, waar hij bijna 15 jaar aan gewerkt heeft. Door zakelijke en private omstandigheden werd er niet altijd tijd gevonden om dit werk de nodige aandacht te schenken. Tegen de tijd dat men zich opmaakt voor de feestdagen is hopelijk de roman verkrijgbaar.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie of ga naar de pagina IN VOORBEREIDING