FONZU KOKONATTSU

in 5XL+GRIJS

 

Fonzu Kokonattsu is de Japanse artiestennaam van de Lelystadse auteur Fons Pattynama, die drie boeken heeft geschreven met als serietitel “ een Kokosnoot tussen de Kazen”. Doordat in 2008 de zorg voor zijn demente moeder meer tijd in beslag ging nemen, kwam hij niet meer aan schrijven toe. Zijn laatste boek verscheen dan ook in juni 2008, waarin hij ook afscheid nam van zijn lezerspubliek.

 

Nu 10 jaar later maakt hij een tussenbalans op van zijn leven en besloot nu eens geen boek te schrijven maar een one man show op de planken te brengen. Het zal zijn lezerspubliek dan ook niet verbazen dat hij geen blad voor de mond neemt en zijn kijk op de Nederlandse samenleving weergeeft op zijn eigen komische manier.

 

In de voorstelling wordt veel aandacht besteed aan de gezondheidszorg en alles wat daarmee samenhangt. Als zorg verlener en zorg belever vertelt hij over zijn ervaringen met zorgverleners, diverse zorgorganisaties en de overheidsinstanties. Hij deelt zijn bezorgdheid en zijn boosheid met u over de gezondheidszorg op een humoristische manier en vertelt zijn oplossing voor de problematiek.

 

Voor het publiek dat zijn boeken niet kent, wordt het ook een kennismaking met Fons Pattynama, de persoon achter zijn alter ego Fonzu Kokonattsu en de auteur van de Kokosnoot trilogie. Hij kijkt in zijn optreden ook terug op zijn eigen leven en vertelt ook over de integratie van zijn ouders in de Nederlandse samenleving. De toeschouwer maakt hij deelgenoot van zijn wereld, die een beetje Oosters en een beetje Westers is.


FOTOGALERIJAANBEVELINGEN VOOR DE THUISZORG