CORONA VIRUS


 

U ALLEN HEBT HET GEMERKT. HET CORONA VIRUS HEEFT GROTE INVLOED OP DE DAGELIJKSE GANG VAN ZAKEN EN WE MOETEN ALLEN OMGAAN MET DE 1,5 METER SAMENLEVING.

 

OOK WIJ MOETEN ONS AANPASSEN EN MET NAME HET DOORGANG VINDEN VAN DE VOORSTELLINGEN VAN 1616 ENTERTAINMENT STAAN DOOR DE OPGELEGDE REGELGEVING ONDER GROTE DRUK.

 

DE GEPLANDE UITVOERING OP 10 JANUARI 2021 IS UITGESTELD NAAR EEN NOG NADER TE BEPALEN DATUM IN 2021 (ZONDAG 01 OKTOBER) OF WORDT UITGESTELD NAAR ZONDAG 08 JANUARI 2023. DE DEFINITIEVE DATUM WORDT EIND AUGUSTUS 2021 BEKEND GEMAAKT.

 

AFHANKELIJK VAN DE NOG TE TREFFEN CORONA MAATREGELEN GAAT DE VOORSTELLING WEL OF NIET DOOR. ZOALS HET ER NU VOOR STAAT, MET NAUWELIJKS KANS DAT HET THEATER OP KORTE TERMIJN WEER WORDT OPENGESTELD VOOR BEZOEKERS, LIJKT EEN DEFINITIEVE AFGELASTING VAN DE SHOW, DICHTER BIJ TE ZIJN DAN OOIT.

 

WE HOUDEN MOED, MAAR ZIJN OOK REALISTISCH. EIND AUGUSTUS WETEN WE WAAR WE AAN TOE ZIJN. TOT DAN. BLIJFT U ALLEN GEZOND EN ONTTREK U NIET AAN DE CORONA MAATREGELEN. HET GEVAAR VAN BESMETTING KAN EEN ONTMOETING TE VEEL ZIJN. 


SAMENVATTING CORONA MAATREGELEN  PER 31 MAART 2021