· 

2020 terugblik

Beste mensen,

terugkijkend op het afgelopen jaar kan ik alleen maar concluderen dat het een moeilijk jaar is geweest voor ons allemaal. Ondanks het leuke en door jullie zeer gewaardeerde optreden aan het begin van het jaar, moeten wij het jaar helaas in mineur stemming beëindigen. Gelukkig hebben wij de geplande show "Uit het KNIL in de Knel" al in een vroeg stadium tot nader order uitgesteld, zodat we financieel niet in de problemen zijn geraakt. 

 

Van de gelegenheid wil ik gebruik maken om alle vrijwilligers, medewerkers, sponsoren en zakenpartners te bedanken voor hun inzet, betrokkenheid en gulle giften, die we dit jaar hebben ogen ontvangen.

 

Wij van 1616 Entertainment wensen u allen en uw dierbaren een fijne kerst en een goed en gezond begin toe van het nieuwe jaar.

 

Wij gaan ervan uit dat wij allen volgend jaar onder betere omstandigheden weer in de Kubus mogen begroeten.

 

Namens 1616 Entertainment

 

Fons Pattynama